Nagyon sokszor hallom ezt a kérdést leendő ügyfelektől. Az ingyenesség mindig magában hordozza a hibákat, a rejtett költségeket és a rövid távú gondolkodást. Természetesen a mai világban van alapja a bizonytalanságnak és a kételkedésnek, hiszen számtalanszor találkoztunk már azzal, hogy ingyenesként hirdetett termék vagy szolgáltatás sokszor nagyságrendekkel többe kerül később, mintha egyszer megvettük volna azt.

Nos a mi webáruház szolgáltatásunk azért ingyenes, mert mi nem csak fejlesztői, hanem üzemeltetői szemmel is nézzük a kérdést. Ezért tudjuk, hogy egy webshop indításakor (ma, amikor már oly sok kiváló ingyenes áruházrendszer elérhető a világon), nem a szoftverkörnyezet üzemeltetése, hanem a vásárlók kiszolgálása, az új ügyfelek, a célközönség felderítése az igazi munka. Webáruházat ma már egy általános iskolás gyerek is be tud üzemelni néhány kattintással egy ingyenes tárhelyen. Azonban ettől még nem lesz abban az áruházban kínálat, nem lesznek látogatók, vásárlók pedig még elvétve sem.

Webáruházat üzemeltetni ugyan olyan kemény munka, mint egy valódi áruházat vagy boltot nyitni a való világban, ráadásul komoly szakmai (marketing, pénzügy, jog és programozó) ismereteket is igényel ennek sikeres üzemeltetése.

Mi mindennek az ismeretanyagnak a birtokában vagyunk. Sikerünk titka, hogy nem rövid távon gondolkodunk, hanem hosszú távú célkitűzéseink vannak. Mégpedig az, hogy Magyarországon egyedülállóan és valóban ingyenesen, teljes körű webáruház szolgáltatásokat nyújtsunk az olyan kis- és közepes méretű vállalkozásoknak, akik komolyan gondolják az internetes jelenlétet.

Természetesen, ha Önnek nincs meg a szükséges szakmai tapasztalata vagy kellő tudása, esetleg ideje arra, hogy a sok-sok aprósággal foglalkozzon (Google AdWords kampányok, SEO, blogolás, Facebook csoport létrehozás és kampány lebonyolítás, termékfeltöltés és karbantartás, logisztikai folyamatok átvilágítása, ügyfélszolgálati munka), ami sikeressé teszi áruházát, ebben is szívesen segítünk, de ezt már természetesen pénzért tudjuk nyújtani. Hozzá kell tennem, hogy még ezek a szolgáltatások is jóval kedvezőbb áron vehetők igénybe, mint ha egy alkalmazottat venne fel erre a munkára vagy más marketing céget bízna meg vele.

A mi célunk, hogy Ön is és mi is elégedettek legyünk az eredmények láttán és hosszú távon kitartsunk egymás mellett.

Látogasson el üzleti oldalunkra és megismerheti a részleteket, mivel mi nem árulunk zsákbamacskát, árlista alapján dolgozunk melytől csak lefelé térhetünk el és nem, nem félünk a konkurenciától, hiszen ha nagy a verseny, akkor tudjuk megmutatni igazán, hogy mire is vagyunk képesek! 🙂

Miért ingyenes az áruház?

E-commerce specialista

Project manager – OpenCartShop.hu