Miért is kellene minket megbíznia?

 Kik vagyunk?

Miben tudunk Önnek és cégének segíteni?

Mindketten évtizedes gyakorlatot szereztünk a webshopok, az online marketing

és az ügyfélszolgálati munka területén.

Krisztián Gábor

Krisztián Gábor / e-commerce specialist

Krisztián Gábor / e-commerce specialista


Még a ’80-as évek végén kezdtem ismerkedni a számítástechnikával és a programozással. Néhány évvel később már az Internet bűvöletébe kerültem és végignéztem (hol csak felhasználóként, hol pedig aktív részeseként) a néhány kiválasztott játékszerének tekintett hálózat világhódítását. Első munkáim még csak szimpla weboldalak (akkori népszerű nevén webkikötők) voltak, majd később a speciális programnyelvek révén összetettebb portálok és webáruházak is kerültek ki a kezem alól. Az első igazán komoly internetes áruház, amelyben szerencsém volt dolgozni, az akkor kelet-európa legnagyobb webáruháza címre törő Fotexnet.hu volt. Itt ismerkedtem meg az igazán széles termékválasztékot és nagy létszámú munkaerőt foglalkoztató áruházak világával. Később saját vállalkozást indítottam néhány barátommal, ebből aztán rengeteg ismert (Totalcar áruház, Velvet pláza) és kevésbé ismert webshop született.

Sokféle tevékenységet végeztem ilyen áruházakban, kezdve a fejlesztéstől a termékmenedzseri poszton át, egészen a logisztikusi munkáig.

Az utóbbi 4-5 évben nagy hangsúlyt kapott munkáimnál a SEO és AdWords is, hiszen nem elég elkészíteni és üzemeltetni egy áruházat, azt menedzselni, reklámozni is tudni kell. Igaz ez természetesen a különböző szociális hálózatokra is, mint a Facebook.

Sok-sok év tapasztalattal a hátam mögött azt a tanulságot tudtam leszűrni, hogy rengetegen szeretnének saját vállalkozásba kezdeni, webáruházat üzemeltetni, de nem ismerik a buktatóit, lehetőségeit, így hamar elvesztik a kedvüket és befektetett munkájukat, pénzüket.

Azoknak szeretnénk segíteni, akik még sohasem szembesültek azzal, hogyan kell kommunikálni az interneten, milyen módszerekkel növelhetik látogatottságukat, vagy éppen eladásaikat, illetve egy ilyen jellegű vállalkozás beindítását nem a szerencsére bíznák, hanem olyanokra, akik már szinte mindent láttak, ami csak előfordulhat ezen a területen és rutinosan tudják is kezelni a különböző kríziseket.


Krisztián Gábor
webshop specialista

 

Krisztián Anikó

Krisztián Anikó / SEO - AdWords - Bussiness planning

Krisztián Anikó

 marketing, social media, ügyfélszolgálati tanácsadó

Szakdolgozatomat 2008-ban “Az üzleti blog marketing célú felhasználási lehetőségeiről” írtam a Zsigmond Király Főiskolán. Az online marketing területét tanulmányozom azóta is folyamatosan. Ezenkívül WordPress alapú weboldalak készítésével is foglalkozom.

Cégünkben a Social Media, SEO, linképítés, keresőoptimalizálás, panaszkezelés, ügyfélszolgálat területén segítem a hozzánk forduló ügyfeleket.

Azon ügyfeleink számára, akik tartalomkezeléssel is megbíznak bennünket, keresőoptimalizált blogbejegyzéseket, cikkeket, termékleírásokat készítek.

Az elmúlt évek során kiemelkedő tapasztalatokat szereztem az ügyfélszolgálatok és a panaszkezelés területén is, mely tudás elengedhetetlen, ha webáruházat üzemeltetünk, hiszen az elégedett vevő visszatér és még több bevételt hoz számunkra.

Krisztián Anikó
Marketing, Social Media, ügyfélszolgálati tanácsadó